کاربر گرامی خوش آمدید.  ورود|عضویت
Ooma
خواص کاهو در  بارداری

کاهو 

کاهو یکی از سبزیجات بومی مصر است. این گیاه به دلیل اهمیت مذهبی و فرهنگی در مصر باستان محبوبیت داشته است. اما در حال حاضر این گیاه در تمام نقاط جهان یافت می شود. کاهو دارای مواد مغذی فراوانی است که خواص درمانی نیز دارند.

مصرف کاهو در  بارداری

می توانید در دوران بارداری کاهو مصرف کنید. اما پیش از خوردن، به خوبی آن را بشویید تا انگل های خاص و باکتری هایی که موجب بیماری های مانند لیستریوز و توکسوپلاسموز می شوند، را پاک کنید. همچنین سعی کنید هر برگ را جداگانه بشویید تا از شر آفت کش ها خلاص شوید.

خواص کاهو 

جلوگیری از نقص های هنگام تولد:

کاهو حاوی اسید فولیک است که خطر نقص تولد در دوران بارداری را کاهش می دهد. مواد معدنی و ویتامین های موجود در کاهو باعث بارداری سالم می شوند. ویتامین کاهو مانع از خونریزی می شود و از طریق جفت مواد مغذی را به جنین نیز می رساند.

بهبود هضم:

فیبر موجود در کاهو باعث هضم راحت تر غذا و رفع یبوست در دوران بارداری می شود. سبزیجات همچنین حاوی کلرید به هضم غذا کمک می کنند و مایعات بدن را به حالت تعادل می رسانند.

بهبود روند خواب:

کاهو باعث راحت خوابیدن در طول بارداری می شود. این ماده مانع از سیگنال های تحریک عصبی می شود و باعث آرامش بیشتر می شود.

کاهش کلسترول:

کاهو به تنظیم کلسترول کمک می کند و از مشکلات قلبی و سکته در طول بارداری جلوگیری می کند.

مزایای ضد سرطان:

کاهوی تازه باعث جلوگیری از رشد سلول های سرطانی می شود. بنابراین مصرف کاهو در طول بارداری بدن را در برابر سرطان محافظت می کند.

تسکین تورم:

کاهو خواص ضد التهابی دارد و به کاهش التهاب در دوران بارداری کمک می کند. کاهو تازه باعث کاهش التهاب ناشی از کاراگینان و لیپواکسیژناز می شود.

محافظت از عفونت های میکروبی:

کاهو خواص ضد میکروبی قوی دارد. این ماده شما را از شر عفونت های میکروبی خلاص می کند.

کاهش نگرانی:

کاهو باعث کاهش استرس و نگرانی در طول بارداری می شود.

محافظت از سلول های عصبی:

مصرف کاهو در دوران بارداری باعث محافظت از سلول های عصبی مغز و جلوگیری از مرگ نرون ها می شود. این ماده از اعصاب محافظت می کند و خطر گسترش بیماری های عصبی را کاهش می دهد.

افزایش ایمنی بدن:

کاهو حاوی آنتی اکسیدان هایی است که رادیکال های آزاد را ختثی می کنند و از آسیب رسیدن به سلول ها، بافت ها و DNA در طول بارداری جلوگیری می کنند. آنتی اکسیدان موجود در کاهو باعث افزایش ایمنی بدن می شود و از بیماری ها جلوگیری می کند.

احتیاط:

مصرف بیش از حد کاهو در دوران بارداری باعث حساسیت غذایی می شود. همچنین می تواند تاثیر منفی بر سلامتی بگذارد. بنابراین سعی کنید مقدار مناسب از آن را در رژیم غذایی خود قرار دهید.

منبع: http://www.momjunction.com/articles/lettuce-during-pregnancy_00379803/?ref=end