کاربر گرامی خوش آمدید.  ورود|عضویت
Ooma
مصرف ترشی در دوران بارداری

همه چیز در مورد بارداری، بهداشت، وزن و بررسی رژیم غذایی

فقط تصور کنید چند هفته قبل باردار شده اید و به مواد غذایی مختلف که تاکنون نخورده اید میل پیدا کرده اید. بارداری باعث تغییرات هورمونی زیادی می شود که باعث می شود غذاهای مختلفی مانند ترشی هوس کنید. برخی از هوس های رایج بارداری عبارتند از شکلات، لیمو، مواد غذایی تند، یخ، بستنی، چیپس سیب زمینی، شیرینی و حتی ترشی.
در حالی که برخی از زنان ترشی را برای رفع ولع خود برای مواد غذایی تند مصرف  می کنند برخی دیگر آن را برای جلوگیری از حالت تهوع (بخوانید: کاهش حالت تهوع در بارداری با رژیم غذایی بارات) مفید می دانند. این مسئله باعث می شود به طور خودکار در مورد مصرف ترشی در بارداری نگران شوید. گرچه خوردن مقادیر کمی ترشی هیچ گونه آسیبی ایجاد نمی کند، اما مصرف روزانه آن توصیه نمی شود.

حقایق تغذیه ای درباره ترشی

یک اونس ترشی حاوی هیچ گونه کلسترول، چربی یا پروتئینی نیست. این ماده فقط حاوی مقداری کربوهیدرات و پتاسیم است. تمام ترشی ها حاوی ویتامین C و سدیم به مقادیر متوسط هستند. ترشی ها مزایای کمی دارند بنابراین نباید بخشی از رژیم غذایی روزانه شما در دوران بارداری باشند.
بنابراین خوردن ترشی در بارداری مزایایی دارد.

مزایای خوردن ترشی در بارداری 

اکثر زنان باردار در طول بارداری غذاهای ترش و تند هوس می کنند. البته در بارداری تمرکز بر رژیم غذایی و خوردن یک رژیم غذایی متعادل و غنی از مواد مغذی ضروری است. برای برطرف کردن عطش خود می توانید به مقدار کم ترشی بخورید. مزایای ترشی عبارتند از:

  • کمک به حفظ توازن صحیح از الکترولیت در بدن: دو الکترولیت مهم در بدن شما سدیم و پتاسیم هستند. این مواد معدنی اصلی به تضمین انتقال الکتریکی مناسب در سراسر بدن شما کمک می کند. هنگامی که فرد باردار می شود، بدن شروع به حفظ مقادیر بیشتری مایع به عنوان تغذیه ای برای جنین می کند. این در این حالت بدن شما به مقادیر بالاتری الکترولیت نیاز دارد که توسط سدیم و پتاسیم موجود در ترشی برطرف می شود.
  • ترشی باعث افزایش وزن نمی شود: از آنجایی که ترشی همانطور که ذکر شد حاوی چربی و کلسترول نیست، می توانید مطمئن باشید که خوردن ترشی باعث افزایش وزن شما نمی شود. بر خلاف دیگر مواد غذایی که در بارداری هوس می کنید مانند شیرینی و بستنی، ترشی خطری برای افزایش وزن ندارد.

ملاحظاتی در خصوص خوردن ترشی در دوران بارداری

  • کم آبی بدن: اگر در بارداری به مقدار متوسط ترشی می خورید یعنی بدن شما کم آب نیست و مقدار سدیم در بدن شما به قدر کافی و متعادل سات. مصرف بیش از حد ترشی باعث افزایش سطح سدیم و بیماری های مختلفی به خصوص کم آبی بدن می شود.
  • مشکلات معده: اگر در حال حاضر مشکل معده دارید، بهتر است برای جلوگیری از مشکلات، ترشی نخورید زیرا ترشی باعث نفخ معده و دیگر مسائل در دوران بارداری می شود. همچنین ترشی باعث اسهال خونی و دیگر اختلالات گوارشی در دوران بارداری می شود.
  • سوزش معده: یکی از مشکلات اصلی بارداری که اکثریت زنان با آن مواجه هستند سوزش معده است. ترشی بسیار اسیدی می باشد و باعث افزایش سوزش معده در بارداری (بخوانید: معجونی برای کاهش سوزش معده) می شود.
  • افزایش سطح سدیم: برخی از ترشی ها حاوی مقدار زیادی سدیم هستند که بر رشد جنین تاثیر منفی می گذارد.
  • ترشی فشار خون را بالا می برد: ترشی حاوی مقدار زیادی نمک است که باعث افزایش فشار خون می شود. خوردن ترشی باعث فشار خون بالا در بارداری می شود.
  • محدود کردن مقدار ترشی: مطمئن شوید مصرف ترشی بیش از حد نیست زیرا تاثیر منفی بر رشد جنین دارد. 
  • برچسب را به دقت بخوانید: پیش از خرید ترشی از فروشگاه برچسب آن را به دقت بخوانید. مطمئن شوید از محصولات آلی ساخته شده و تاریخ انقضاء و مصرف آن را بررسی کنید. از خوردن ترشی هایی که بیش از حد مواد نگهدارنده شیمیایی دارند بپرهیزید زیرا برای رشد جنین خطرناک می باشند.
  • ترشی های خانگی: در ترشی خانگی احتمال وجود ذرات باکتری لیستریا وجود دارد که می تواند به طور ناخواسته آسیب هایی به مادر و جنین در بارداری وارد کند.
  • مشورت با پزشک: حتما پیش از مصرف ترشی با پزشک مشورت کنید.
  • خوردن ترشی به مقدار زیاد در بارداری ایده خوبی نیست. اما خوردن آن به مقدار کم مشکلی برای جنین و مادر ایجاد نمی کند. بنابراین در دوران بارداری هوس ترشی کردید، پیش از مصرف با دکتر خود مشورت کنید و روزانه به مقدار کم بخورید.

منبع: www.beingtheparent.com

امتیاز مطلب: 83%
83