کاربر گرامی خوش آمدید.  ورود|عضویت
Ooma
مصرف کنجد در بارداری

در دوران بارداری که حساس ترین دوران برای شما است نسبت به خوردن هر چیز اهمیت می دهید. آیا این برای جنینم ضرر داره یا نه؟ چی رو چه مقدار بخورم؟ در مورد خرافات که از اطرافیان می شنوید حتما نگران خواهید شد. ممکن است مادرتان چیزی بگوید و یک نفر دیگه حرفی دیگر.

در این مقاله سعی داریم که اثرات مصرفی کنجد در بارداری را باهم بررسی می کنیم:

کنجد در بارداری: خوب یا بد؟

ممکن است در قدیما بگویند که مصرف کنجد در دوران بارداری دارای عوارض جبران ناپذیری بر روی جنین شما بگذارد. خبر خوش این است که این حرف ها خرافات است. در گذشته معتقد بودند که کنجد باعث سقط جنین میشود.تنها دلیل آن هم خاصیت گرم بودن این ماده است که باعث تولید گرما در داخل شکم می شود. اگر کنجد در مقدارمتناسب در دوران بارداری استفاده شود. بعنوان یک سوپر غذای مهیج در دوران بارداری شناخته می شود.

خواص کنجد در بارداری

خوردن مقدار مناسب کنجد در دوران بارداری دارای فواید زیادی برای سلامتی اوست. اگر شما به کنجد حساسیت ندارید می توانید از فواید مصرف آن در بارداری بهره مند شوید.

در این مقاله باهم به بررسی فواید کنجد در بارداری می پردازیم:

  1. کنجد منبع غنی از کلسیم، پروتئین ، آمینو اسید و ویتامین E، C و  B است.این ماده سرشار از مواد مغذی و املاح مورد نیاز بدن مادر باردار است.
  2. یبوست یکی از رایج ترین مشکلات دوران بارداری است. دانه های کنجد باعث برطرف کردن یبوست شما می شود. دانه های کنجد باعث شل شدن مدفوع و رفع یبوست شما میشود.
  3. کنجد باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. در فصل زمستان برای جلوگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا کنجد مصرف کنید.
  4. اغلب زنان در دوران بارداری با کمبود کلسیم مواجه می شوند که دانه های کنجد منبع غنی از کلسیم می باشد که می توانند بصورت هفتگی مصرف کنند.
  5. دانه های کنجد مانع از پوسیدگی دندانها در دوران بارداری میشود.
  6. تکرر ادرار در دوران بارداری یکی دیگر از مشکلات دوران بارداری است. دانه های کنجد به نرمال کردن ادرار در دوران بارداری کمک می کند.
  7. کنجد باعث تقویت قوای شما میشود. شما را پرانرژی و شاداب میکند و استرس را از شما دور می سازد.

راه های افزودن کنجد به برنامه غذایی روزانه

می توانید کنجد را پودر کرده بر روی پنیر یا ماست و یا با شیر خود بریزید. کنجد را بروی کیک یا نان مصرفیان بریزید. در هنگام پخث گوشت و ماهی افزودن کنجد به آنها مزه لذیذی دارد. خود کنجد را بصورت تنها نیز می توانید مصرف کنید.

هشدار اومایی: اگر هنوز در مورد مصرف کنجد در بارداری نگران هستید بهتر است که قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنید. اکثر پزشکان معتقد هستند در سه ماهه اول بارداری که امکان سقط جنین وجود دارد آن را مصرف نکنید و در ادامه بارداری به برنامه غذایی روزانه خود اضافه کنید.

منبع: www.momjunction.com

امتیاز مطلب: 93%
93