کاربر گرامی خوش آمدید.  ورود|عضویت
Ooma
خوردن قارچ در دوران بارداری

اگر قارچ بخوبی پخته شود، غذایی خوشمزه است. بیشتر مردم قارچ را در سالاد، سوپ و پیتزا می ریزند. خوردن قارچ در دوران بارداری مانعی ندارد. قارچ ماده ای مناسب برای جنین است.
قارچ بر روی خاک رشد می کند و منبعی غنی از مواد مغذی است. قارچ دکمه ای پرطرفدارترین قارچ است. خانم باردار می تواند قارچ را در رژیم غذایی خود قرار دهد. قارچ سرشار از ویتامین، پروتئین و مواد معدنی است.

خوردن قارچ در دوران بارداری

تنها نوع قارچ که خانم باردار نباید مصرف کند قارچ خام، جادویی و سمی است. سایر انواع قارچ مشکلی ندارد.

قارچ جادویی را نمی توان در بارداری خورد:

قارچ جادویی نوعی قارچ است که سمی است و حاوی سیلوکبین است. این ماده شیمیایی بر فعالیت مغز و رشد جنین تاثیر می گذارد. پزشک به خانم های باردار توصیه می کند از این مواد دوری کنند. این قارچ ها در طول شیردهی نیز توصیه نمی شوند. 
در هنگام کندن قارچ وحشی باید مراقب باشید زیرا برخی قارچ های سمی مشابه قارچ های خوراکی هستند.

قارچ خام در دروان بارداری مناسب نیست:

قارچ خام نیز در دوران بارداری نباید مصرف شود زیرا سرطان زا است. برای تمام انسان ها، قارچ به صورت خشک شده یا عصاره یا سوخاری توصیه می شود.
مقدار کمی از مواد سرطان زا در قارچ خام موجود است که با پختن یا خشک کردن، این مواد از بین می روند. همچنین باعث افزایش ایمنی بدن، تامین فیبر و مواد معدنی و ویتامین های مورد نیاز بدن می شود.

قارچ دارویی در دوران بارداری مناسب است:

تحقیقات زیادی بر روی قارچ دارویی انجام شده و مناسب بودن آن در دوران بارداری ثابت شده است.
قارچ دارویی حاوی مقدار زیادی گلوکان بتا است که قند پلی ساکارید و فیبر می باشند. آن ها سیستم ایمنی را تقویت کرده و مزایای زیادی دارند. این مواد ضد سرطان، ضد تومور، ضد قارچ، آنتی اکسیدان و ضد باکتری هستند.

مزایای خوردن قارچ در دوران بارداری:

قارچ مزایای زیادی برای رشد جنین دارد. بنابراین آن را در رژیم غذایی خود قرار دهید. 
مزایای اصلی مصرف قارچ در دوران بارداری:

ویتامین ب

ویتامین ب باعث افزایش سلامتی پوست و بهبود سیستم گوارشی و عصبی می شود.

  • ویتامین ب شامل تیامین، ریبوفلارین، نیاسین و پانتوتنیک اسید می باشد.
  • یک فنجان قارچ حاوی هشت درصد مقدار روزانه از ریبوفلارین مورد نیاز خانم باردار است.
  • تیامین، نیاسین و پانتوتنیک باعث رشد جنین و قوی شدن سیستم عصبی مرکزی می شود.

ویتامین د

  • ویتامین د باعث جذب کلسیم میشود و برای تشکیل استخوان و دندان جنین مناسب می باشد.
  • یک فنجان قارچ حاوی دوازده واحد ویتامین د است.
  • قارچ منبع ویتامین د است.

پروتئین

پروتئین به مقدار مناسب در قارچ وجود دارد و باعث رشد جنین و عضلات جنین میشود.

آهن

بدن به میزان هموگلوبین بیشتری در طول بارداری نیاز دارد. زیرا خون بدن در بارداری افزایش می یابد. آهن منبع غنی از هموگلبین است و قارچ نیز حاوی آهن می باشد. یک فنجان قارچ حاوی هشت میلیگرم آهن می باشد.

فیبر و آنتی اکسیدان

  • قارچ حاوی فیبر و آنتی اکسیدان است. 
  • آنتی اکسیدان هایی مانند سلنیوم بدن را از آسیب رادیکال های آزاد نجات می دهد و ایمنی بدن را افزایش می دهد.
  • فیبر از یبوست و خستگی جلوگیری می کند و زایمان را راحت می کند.

سعی کنید قارچ تازه بخرید و در هنگام خرید قارچ فریز شده به تاریخ مصرف و انقضای آن نگاه کنید. قارچ را در دوران بارداری، پیش از مصرف به خوبی بشویید و بپزید.

منبع:http://www.momjunction.com/articles/safe-eat-mushroom-pregnancy_0089276/#gref

امتیاز مطلب: 96%
96